top of page

Om oss

Talerskolen.no trener og utdanner mennesker systematisk i formidlingssituasjonen. Vi tilbyr kursing i alt fra generell presentasjonsteknikk til helt spesifikke områder som undervisning, trening og og stemmebruk.

 

Vi jobber med hele bredden fra den ferske amatøren til den mest erfarne, profesjonelle aktøren.

 Talerskolen.no gir deg kompetansen der du er, både nasjonalt og internasjonalt.

 

I tillegg til de fysiske kursene tilbyr vi webseminarer og veiledning samt at vi etterhvert bygger opp en rekke med videokurs.

Kursene våre gir ingen studiepoeng, men oppfyller kravene til etterutdanningspoeng for flere yrkesgrupper. Spør oss om det gjelder din yrkesgruppe. Kursene gir også verdifull kompetanse, både teoretisk og praktisk for deg som tar formidlingen din på alvor. 

André format 2_edited.png

Carl André Christensen

Kommunikasjonspedagog

André er utdannet pedagog og har undervisningserfaring fra grunnskole, folkehøgskole og universitet/høgskole. Han har bakgrunn fra scenen både som utøvende og som regissør/dirigent. I tillegg har han erfaring som teksforfatter innen reklame, journalist og tekstutvikler. 

Og med over 20 års erfaring som kursholder innen presentasjonsteknikk har han en solid plattform for å hjelpe deg eller din bedrift til å løftet presentasjonene deres dit de hører hjemme.

 

Noen eksempler på kunder: Advokatforeningen,  Juristforbundet,  Hegnar Media, Confex, Negotia, Tomra AS, USN, Skatt Nord, Fylkesmannen i Rogaland, DFØ, Kartverket, Duett AS, Sands, Ungt Entreprenørskap, Kredinor samt diverse profesjonelle foredragsholdere i inn,- og utland. 

Charl8, Tønsberg.jpg

Charlotte Øster

Forteller

Charlotte er opptatt av å finne balansen mellom leken, humoren og alvoret i historiene. Charlotte mener at alle kan fortelle. Det handler bare om å finne sin egen stemme, gjøre det på sin måte og da  begynner det å svinge. 

Charlotte har hatt oppdrag for blant annet NRK, ulike festivaler: Festspillene i Bergen, Fortellerfestivalen, Førde internasjonale folkemusikkfestival, Mela m.m, teatre, bibliotek, barnehager og spilt i utallige gymsaler og klasserom på skoler rundt omkring i Norge.  

bryllupsfotograf-svein-brimi-10.jpg

Svein Brimi
Fotograf

 

Svein er fotograf mer mer en 40 års allsidig erfaring fra bransjen. Han har jobbet som pressefotograf, reklamefotograf, bryllupsfotograf, portrettfotograf og matfotograf, og har blant annet medvirket til flere bøker. 

Gjennom disse årene har han opparbeidet seg en solid og bred kompetanse rundt det å se hva som skal til for å treffe et spesifikt publikum. Enten det gjelder å formidle alt som er av følelser og stemning mellom to mennesker som har valgt hverandre, eller å beskrive en rå og hjerteskjærende situasjon i en nyhetsreportasje, dreier det seg alltid om å treffe publikum og om å kjenne til hvilken effekt budskapet har. 

Og som om ikke dette er nok har Svein også bred kompetanse innen filmproduksjon.

Ressurser

For at kompetansen vi leverer alltid skal være på topp har vi  samarbeidspartnere som blir dratt inn ved behov. Dette gjør at du som bestiller alltid kan være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte.

bottom of page