top of page

Om oss

Talerskolen.no er en institusjon som trener og utdanner mennesker systematisk i formidlingssituasjonen. Vi tilbyr kursing i alt fra generell presentasjonsteknikk til helt spesifikke områder som undervisning, trening og og stemmebruk.

 

Vi jobber med hele bredden fra den ferske amatøren til den mest erfarne, profesjonelle aktøren.

 Talerskolen.no gir deg kompetansen der du er både nasjonalt og internasjonalt.

 

I tillegg til de fysiske kursene tilbyr vi webseminarer og veiledning samt at vi etterhvert bygger opp en rekke med videokurs.

Kursene våre gir ingen studiepoeng, men verdifull kompetanse, både teoretisk og praktisk for deg som tar formidlingen din på alvor. 

André format 2_edited.png

Carl André Christensen

Kommunikasjonspedagog

André er utdannet pedagog og har undervisningserfaring fra grunnskole, folkehøgskole og universitet/høgskole i tillegg til en lang bakgrunn som kursholder i presentasjonsteknikk. Han har bakgrunn fra scenen både som utøvende og som instruktør. Han har i mange år vært fast kursholder for bla Juristforeningen,  Positiv Opplæring, Confex og Negotia og har jobbet med kunder som Tomra AS, Bing & Hodneland, Skatt Nord, Fylkesmannen i Rogaland, DFØ, Kartverket, Duett AS, Sands, Ungt Entreprenørskap samt diverse profesjonelle foredragsholdere i inn,- og utland. 

image.png

Fred-Ragnar Skau-Nilsen

IT-pedagog

Fred-Ragnar er IT-ekspert og bedriftspedagog med lang fartstid i kursbransjen og har drevet Microsofts opplevelsessenter på Lysaker.  Spesialfelt: digitale hjelpemidler. Motto  “Teknologien skal jobbe mer, og du skal jobbe mindre!”.

Charl8, Tønsberg.jpg

Charlotte Øster

Forteller

Charlotte er opptatt av å finne balansen mellom leken, humoren og alvoret i historiene. Charlotte mener at alle kan fortelle. Det handler bare om å finne sin egen stemme, gjøre det på sin måte og da  begynner det å svinge. 

Charlotte har hatt oppdrag for blant annet NRK, ulike festivaler: Festspillene i Bergen, Fortellerfestivalen, Førde internasjonale folkemusikkfestival, Mela m.m, teatre, bibliotek, barnehager og spilt i utallige gymsaler og klasserom på skoler rundt omkring i Norge.  

image.png

Else Barratt-Due
Teaterinstruktør/
dramaturg

Else er utdannet teaterinstruktør og dramaturg fra universitet i Norge og USA. Hun har vært ansatt i NRK i 28 år som instruktør, dramaturg, produsent og prosjektleder, og har tidligere arbeidet som universitets- og høyskolelektor, dramapedagog og teaterinstruktør. Hun har i flere år holdt kurs i presentasjonsteknikk for Tellthestory.

IMG_6046.JPG

Iben Brinck Jørgensen 
Førsteamanuensis tekst og retorikk

Iben har hovedfag i nordisk fra Københavns Universitet og doktorgrad i retorikk fra Universitetet i Oslo. Hun leder studiet Master i faglitterær skriving ved Universitetet i Sørøst-Norge. Blant mye annet underviser hun i hvordan man får sine budskaper frem. Hun skriver om skriving og alskens retoriske emner. Liker når folk blir hørt og lest slik de ønsket.

Taleangst+per.jpg

Per Nørbech
Psykolog

Per er utdannet klinisk psykolog med eksistensiell karakteranalytisk terapi og organisasjonspsykologi. Han har mer enn 20 års erfaring i å jobbe med bedrifter og mennesker i vekst og utvikling gjennom sitt daglige virke i Solid Utvikling. Tidligere jobbet om leder og fagansvarlig for Alternativ til vold. Hans spisskompetanse er å hjelpe deltagerne til å realisere sitt potensiale gjennom nøyaktige observasjoner og presise tilbakemeldinger tilpasset den enkelte

Ressursteam

For at kompetansen vi leverer alltid skal være på topp har vi satt sammen et bredt team av samarbeidspartnere som blir dratt inn ved behov. Dette gjør at du som bestiller alltid kan være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte.

bottom of page