top of page

Kunder

About us

Bengt Karlsson

Prof. i psykisk helsearbeid /leder av senter for helse og rus/

USN Universitetet i SN

Carl Andre’ Christensen samarbeidet jeg med i forbindelse med en TEDX knyttet til mitt arbeid ved Universitetet i Sørøst-Norge. Andre var meget godt forberedt og fulgte meg tett og godt opp i forhold til min presentasjon, stemme- og kroppsbruk samt kommunikative ferdigheter. Andre tilpasset seg raskt mine ønsker og behov for støtte og veiledning.  I tillegg hadde han mye god humor.

Trond Egil Hustad Jakobsen

fagsjef arrangementer / Juristforbundet

"Carl André Christensen er en forberedt, engasjert og kommunikativ foreleser med stor faglig kompetanse. Juristforbundet har samarbeidet tett og godt med André siden 2014. Anbefales som din neste foreleser innen presentasjon, formidling, stemmebruk og kommunikasjon. Sterk på individuell tilpasning oppfølging." 

Michel Wolfstirn

Engineer

Biomimicry Norway

André gjorde en strålende jobb å coache meg til TEDx talken min og har gjort at det var min beste prestasjon hittil. Han er engasjert og har en god energi som motiverer veldig. André er flink å trygge og å pushe der det trengs. Jeg tar med meg mange nye teknikker og håper det blir anledning å samarbeide igjen! 

Thomas Sando

Partner | Advokat / SANDS Stenstrup og Stordrange DA

«Carl André Christensen har holdt flere kurs i presentasjonsteknikk for SANDS’ medarbeidere. Kurset har gitt nyttige verktøy som er gode å hente frem når vi står i situasjoner hvor vi ikke bare skal fremføre et innhold, men hvor målet også er å få formidlet stoffet på en måte som engasjerer publikum. De individuelle tilbakemeldingene har gitt den enkelte kunnskap om styrker og svakheter og dermed et godt utgangspunkt for videre utvikling. Tilbakemeldingene fra våre medarbeidere etter kursene har vært meget positive, og vi anbefaler gjerne kurset for andre aktører som ønsker å øke sin kompetanse innenfor presentasjonsteknikk!»

Anne Berit Figenschau

Avdelingsdirektør Fastsetting, Skatt Nord

"Våren 2016 gjennomførte Skatt nord et kurs i presentasjonsteknikk for 20 underdirektører med Carl André Christensen som kursleder. Carl André gjorde et grundig forarbeid, og skreddersydde et kurs som møtte våre utfordringer. Kurset besto av både teori og praktisk trening av formidling og kommunikasjonsteknikker. Kurset var svært nyttig for oss,og ble svært godt mottatt av deltakerne.
Oppfølgingen i forkant og etterkant av kurset var god, og vi anbefaler Carl André Christensen som foredragsholder og kursleder."

Chriss - NextCom
Joanna - CXAD (dip)
Josh Stinton - Keynote Speaker

Helene Solheim

Brand, Managing & Communication / TOMRA

"I løpet av høsten 2016 gjennomførte Carl André Christensen 7 kurs á to dager hos TOMRA Systems ASA med tema «Formidling og presentasjonsteknikk». Vi var meget godt fornøyd med samarbeidet.  Carl André Christensen fulgte godt og raskt opp underveis både i planlegging og gjennomføring av kursene.

 

Christensen er service-minded og veldig lett å jobbe med.  Han er god til å tilpasse gjennomføringen av kursene til de fysiske forholdene på stedet, samtidig som han stiller krav til kvaliteten på lokalene. Underveis samlet han også innspill fra deltakerne for å tilpasse opplegget best mulig til hver enkelt gruppe.

 

Tilbakemeldingene i etterkant har vært veldig positive:

«Nyttig og utfordrende. Bra vi kunne diskutere lokale forhold.»

«Kjempebra kurs. Fantastisk flott at 2/3 av TOMRA har fått en felles plattform.»

«Meget engasjerende og nyttig! Knall-dyktig foreleser, meget kompetent.»

«Fantastisk kursholder!»

Ann Iren Torgersen

Kompetanseutvikler/

Fretex Jobb og Oppfølging

«Carl Andre ble anbefalt oss av en samarbeidspartner, og han leverte helt klart på bestillingen som var å preppe oss i forkant av et innlegg på en større konferanse. Vi ønsket innspill på samhandling på podiet, presentasjon og kommunikasjon ut mot publikum på vårt budskap. Carl Andre kom til Bergen og vi fikk øve på plassering, bevegelse og kommunikasjon oss imellom og mot publikum. Dette gav oss en trygghet vi tok med oss på konferansen. Vi fikk mange nyttige innspill til presentasjon som utfordret vår «vanlige» måte å lage dette på, og presentasjonen ble knallbra. Resultatet er det viktigste og det ble bra. Vi følte oss godt forberedt til fremlegget på tid, innhold og kommunikasjon. Tilbakemeldingene var meget gode fra publikum og arrangør. Vi fikk frem vårt budskap og presentert  vår organisasjon på en meget bra måte. Tusen takk for kunnskap jeg tar med meg videre." 

Marius A Rød

Managing Partner / Bing Hodneland advokatselskap

"Vi er svært fornøyde med deltakelse i kurs om presentasjonsteknikk. Vår kursleder Carl André Christensen var godt forberedt, både mht forståelse for vår bransje og kursets innhold. Det var lett å la seg engasjere av hans pedagogiske evner og personlighet. Kurset var meget relevant for oss, og til tross for flere av deltakernes mange år i praksis, så lærte vi noe nytt. Vi ser frem til å praktisere det vi har lært og å kunne benytte oss av de verktøy vi nå er utstyrt med. Han har fulgt oss godt opp i forkant av kurset.Vi anbefaler gjerne dette kurset  videre til andre aktører i advokatbransjen og bransjer forøvrig." 

Hege Johannesen

Prosjektkoordinator / Confex

"André er en av våre beste og mest populære kursholdere. Deltagerne gir ham toppscore gang etter gang, og bruker ord som: fantastisk dyktig, utrolig god formidlingsevne, perfekt kursleder.

Vi er svært stolte over å ha André med på laget, og anbefaler ham på det varmeste, denne mannen vil du ikke gå glipp av!"

bottom of page